

## Day 3 CoCM Agenda

8:00 – 8:15 am	15 Minutes	Starting the Day with Reflections	Sue Vos BSN, RN, CCM
8:15 – 10:15 am	120 Minutes	The Role of the BHCM and the COCM  Process, Maintenance & Tracking  The role of the BHCM in CoCM  Pitching CoCM to patients and the care team  The use of screening tools  PHQ - 9  GAD - 7  Risk Assessment	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM
10:15 - 10:30	15 Minutes	Break	
10:30 – 12:00 pm	90 Minutes	The Role of the BHCM and the COCM Process, Maintenance & Tracking – Continue  Intake and Assessment Care Planning Self-Management Action Planning Follow-up / Continuous Monitoring Review relapse preventions and transition to routine care	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM
12:00 –12:30 pm	30 Minutes	Preparing for Implementation  • Lessons Learned  • Next Steps	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM
12:30 -12:45 pm	15 Minutes	Adjourn  • Evaluations  Post-test	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM