

TIME	DURATION	ТОРІС	FACILITATOR
7:45 -8:00am	15 Minutes	Introduction:	Sue Vos, BSN, RN, CCM
		Review of the day and speakers	
8:00 -8:30am	30 Minutes	The Why (CoCM Overview)	
		Prevalence and evidence to	Mark Williams MD – Mayo
		support the Collaborative Care	Clinic Psychiatry Consultation
		model	Sue Vos BSN, RN - MiCCSI
8:30 -9:30am	60 Minutes	The Process of CoCM	
		Pt Identification, screening,	Mark Williams MD – Mayo
		assessment and care planning,	Clinic Psychiatry Consultation
		interventions and monitoring,	Robin Schreur RN, BS, CCM
		return to regular care team	Sue Vos BSN, RN, CCM
9:30-9:45am	15 Minutes	BREAK	
9:45-11:00am	75 Minutes	The Process Continuation	
			Mark Williams MD – Mayo
		Systematic Case Review	Clinic Psychiatry Consultation
		Care Coordination	Robin Schreur RN, BS, CCM
			Sue Vos BSN, RN, CCM
11:00 -Noon	60 Minutes	Team Roles and Responsibilities	
		BHCM	Mark Williams MD – Mayo
		• PCP	Clinic Psychiatry Consultation
		• Data	Robin Schreur RN, BS, CCM
		Psychiatric Consultant	Sue Vos BSN, RN, CCM
		Patient	
		• Other team members, (MA, office	
		staff, QI)	
		Wrap up	
Noon-1:00pm	60 Minutes	LUNCH and Learn	Mark Williams MD – Mayo
1:00-2:00pm	60 Minutes	Pt Identification and Tracking	Clinic Psychiatry
1.00-2.00pm	ou winnutes	Value of the case review tool	Sue Vos, BSN, RN, CCM
		 Use of the disease registry 	
		 Population health 	Robin Schreur RN, BS, CCM
		Treat to Target	
2:00-2:10pm	10 Minutes	BREAK	
2:10-3:10pm	60 Minutes	Billing and Sustainability	Robin Schreur RN, BS, CCM
		Billing scenarios and codes	
3:10 – 3:20 pm	10 Minutes	Break	Dahia Cahrava DNL DC. COM
3:20-4:20pm	60 Minutes	Preparing for Implementation: • Lessons Learned	Robin Schreur RN, BS, CCM
		 Lessons Learned Next Steps and Preparing for 	Sue Vos BSN, RN, CCSM
		Implementation	
			Mark Williams MD – Mayo
			Clinic Psychiatry Consultation