

TIME	DURATION	ТОРІС	Presenter(s)
7:45-8:00 am	15 Minutes	<ul> <li>Introduction:</li> <li>What would you like to get out of today?</li> <li>Poll (what is your discipline)</li> <li>Orientation to training, (housekeeping and agenda)</li> </ul>	Susan Vos BSN, RN, CCCM Program Director
8:00 – 8:45am	30 Minutes	Reflections from Day 1	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist
8:45-10:45 am	120 Minutes	Motivational Interviewing, Problem Solving and Behavioral Activation-cont. • Problem Solving Therapy • Behavioral Activation Motivational Interviewing	Laura Saunders MSW
10:45 – 11:00 am	15 Minutes	Break	
11:00-11:45 am	45 Minutes	Problem-solving and Behavior Activation	Robin Schreur, RN, BS Mark Williams MD, Psychiatrist
11:45am- 12:15pm	30 Minutes	Lunch Break	
12:15-1:45 pm	90 Minutes	<ul> <li>Psychotropic Medications and Diagnosis</li> <li>Basics of psychotropic medications</li> <li>DSM diagnostic criteria</li> </ul>	Mark Williams MD, Psychiatrist
1:45 – 2:00 pm	15 Minutes	Stretch Break	
2:00-3:30 pm	90 Minutes	<ul> <li>The Role of the BHCM and the COCM</li> <li>Process, Maintenance &amp; Tracking <ul> <li>The role of the BHCM in CoCM</li> <li>Pitching CoCM to patients and the care team</li> <li>The use of screening tools <ul> <li>PHQ – 9</li> <li>GAD – 7</li> </ul> </li> <li>Risk Assessment</li> <li>Intake and Assessment</li> <li>Care Planning <ul> <li>Self-Management</li> <li>Action Planning</li> </ul> </li> <li>Follow-up / Continuous Monitoring</li> <li>Review relapse preventions and transition to routine care</li> </ul> </li> </ul>	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist
3:30 – 4:00pm	30 Minutes	<ul> <li>Preparing for Implementation</li> <li>Lessons Learned</li> <li>Next Steps</li> </ul>	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist
4:00 -4:10pm	10 Minutes	Adjourn • Evaluations Post-test	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist