

CoCM Clinical Training AGENDA Day 2

TIME	DURATION	TOPIC	Presenter(s)
7: 45-8:00	15 MIN	Introduction:	Susan Vos BSN, RN, CCCM
am		 What would you like to get out 	Program Director
		of today?	
		 Poll (what is your discipline) 	
		 Orientation to training, 	
		(housekeeping and agenda)	
8:15 –	30 MIN	Reflections from Day 1	
8:30am			Robin Schreur, RN, BS
			Susan J. Vos BSN, RN, CCM
			Mark Williams MD, Psychiatrist
8:30-10:30	120 MIN	Motivational Interviewing, Problem	Laura Saunders MSW
am	120 171114	Solving and Behavioral Activation-	Eddid Sddiiders Wisw
G		cont.	
		 Problem Solving Therapy 	
		Behavioral Activation	
		Motivational Interviewing	
10:30 -	15 MIN.	Break	
10:45 am			
10:45-11:45	60 MIN	Continue: Problem-solving and	Robin Schreur, RN, BS
am		Behavior Activation	Mark Williams MD,
44.45	20 MAIN	Lunch Breek	Psychiatrist
11:45am-	30 MIN	Lunch Break	
12:15pm 12:15-1:45	90 MIN	Psychotropic Medications and	Mark Williams MD,
pm	30 WIIIN	Diagnosis	Psychiatrist
Pili		Basics of psychotropic	1 Sychiatrist
		medications	
		DSM diagnostic criteria	
1:45 – 1:50	5 MIN	Stretch break	
pm			
1:50-3:50	120 MIN	The Role of the BHCM and the COCM	
pm		Process, Maintenance & Tracking	Robin Schreur, RN, BS
		The role of the BHCM in CoCM	Susan J. Vos BSN, RN, CCM
		 Pitching CoCM to patients and 	Mark Williams MD,
		the care team	Psychiatrist
		The use of screening tools	
		o PHQ – 9	
		○ GAD – 7	



3:50 -	30 MIN	 Risk Assessment Intake and Assessment Care Planning Self-Management Action Planning Follow-up / Continuous Monitoring Review relapse preventions and transition to routine care Preparing for Implementation 	Dahin Saharan DN DS
4:20pm		Lessons LearnedNext Steps	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist
4:20 - 4:30pm	10 MIN	Adjourn • Evaluations • Post-test	Robin Schreur, RN, BS Susan J. Vos BSN, RN, CCM Mark Williams MD, Psychiatrist