

CoCM Day 1 AGENDA

TIME	DURATION	TOPIC	FACILITATOR
7:45 -8:00am	15 Minutes	Introduction: • Review of the day and speakers	Sue Vos, BSN, RN, CCM
8:00 -9:00am	60 Minutes	The Why (CoCM Overview) • Prevalence and evidence to support the Collaborative Care model	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Sue Vos BSN, RN - MiCCSI
9:00 -10:00am	60 Minutes	Pt Identification, screening, assessment and care planning, interventions and monitoring, return to regular care team	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Robin Schreur RN, BS, CCM Sue Vos BSN, RN, CCM
10:00- 10:15am	15 Minutes	BREAK	
10:15- 10:45am	30 Minutes	 The Process Continuation Systematic Case Review Care Coordination 	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Robin Schreur RN, BS, CCM Sue Vos BSN, RN, CCM
10:45 - 11:45am	60 Minutes	Team Roles and Responsibilities BHCM PCP Data Psychiatric Consultant Patient Other team members, (MA, office staff, QI) Wrap up	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Robin Schreur RN, BS, CCM Sue Vos BSN, RN, CCM
11:45am- 12:45pm	60 Minutes	LUNCH and Learn	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry
1:00-2:00pm	60 Minutes	Pt Identification and Tracking Value of the case review tool Use of the disease registry Population health Treat to Target	Sue Vos, BSN, RN, CCM Robin Schreur RN, BS, CCM
2:00-3:00pm	60 Minutes	Billing and Sustainability Billing scenarios and codes	Robin Schreur RN, BS, CCM



3:00 – 3:15	15 Minutes	Break	
pm			
3:15-4:15pm	60 Minutes	Implementation:	Robin Schreur RN, BS, CCM
		 Lessons Learned 	
		 Next Steps and Preparing for 	Sue Vos BSN, RN, CCSM
		Implementation	
			Mark Williams MD – Mayo
			Clinic Psychiatry
			Consultation