

## CoCM Day 1 AGENDA

TIME	DURATION	TOPIC	FACILITATOR
8:00-8:15am	15 minutes	Introduction:  • Review of the day and speakers	Sue Vos, BSN, RN, CCM
8:15 -9:15am	60 minutes	Part One: The Why  • Prevalence and evidence to support the Collaborative Care model	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation
9:15-10:15am	60 minutes	Part Two: The Process of CoCM  • Pt Identification, screening, assessment and care planning, interventions and monitoring, return to regular care team	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Robin Schreur RN, BS, CCM
10:15- 10:30am	15 minutes	BREAK	
10:30- 11:30pm	60 minutes	<ul> <li>Part Two: The Process Continuation</li> <li>Systematic Case Review</li> <li>Care Coordination</li> </ul>	Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation Robin Schreur RN, BS, CCM
11:30 - 12:30pm	60 minutes	<ul> <li>Part Three: Team Roles and Responsibilities</li> <li>BHCM</li> <li>PCP</li> <li>Data</li> <li>Psychiatric Consultant</li> <li>Patient</li> <li>Other team members, (MA, office staff, QI)</li> <li>Wrap up</li> </ul>	Sue Vos, BSN, RN, CCM
12:30-1:00pm	30 minutes	LUNCH	
1:00-2:00pm	60 minutes	Part Four: Pt Identification and Tracking  Value of the case review tool  Use of the disease registry  Population health  Treat to Target	Sue Vos, BSN, RN, CCM Robin Schreur RN, BS, CCM
2:00-3:00pm	60 minutes	Part Five: Billing and Sustainability  • Billing scenarios and codes	Robin Schreur RN, BS, CCM
3:00-4:00pm	60 minutes	Implementation:  • Preparation for Implementation  ○ what are next steps?	Robin Schreur RN, BS, CCM  Sue Vos BSN, RN, CCSM  Mark Williams MD – Mayo Clinic Psychiatry Consultation